Νεκρός 88χρονος στη Ζάκυνθο - Είχε δώσει δείγμα για κορωνοϊό

Νεκρός 88χρονος στη Ζάκυνθο - Είχε δώσει δείγμα για κορωνοϊό

Νωρίς το βράδυ της Τρίτης 17/3 άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Ζακύνθου ένας 88χρονος.

Η υγεία του ήταν επιβαρυμένη και τελικά υπέστη ανακοπή καρδιάς. Από τον 88χρονο σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ είχε ληφθεί δείγμα και την Τετάρτη 18/3 θα γίνει γνωστό αν τελικά ήταν θετικός στον ιό του κορωνοϊού.

Επίσης, στο νοσοκομείο του νησιού νοσηλεύεται και ένας 30χρονος με λοίμωξη του αναπνευστικoύ. Από τον ασθενή λήφθηκε δείγμα και αναμένονται τα αποτελέσματα από το ινστιτούτο Παστέρ που θα δείξουν αν είναι θετικός στον κορωνοϊό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE