Νεκρός 88χρονος στη Ζάκυνθο - Είχε δώσει δείγμα για κορωνοϊό

Νεκρός 88χρονος στη Ζάκυνθο - Είχε δώσει δείγμα για κορωνοϊό

Νωρίς το βράδυ της Τρίτης 17/3 άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Ζακύνθου ένας 88χρονος.

Η υγεία του ήταν επιβαρυμένη και τελικά υπέστη ανακοπή καρδιάς. Από τον 88χρονο σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ είχε ληφθεί δείγμα και την Τετάρτη 18/3 θα γίνει γνωστό αν τελικά ήταν θετικός στον ιό του κορωνοϊού.

Επίσης, στο νοσοκομείο του νησιού νοσηλεύεται και ένας 30χρονος με λοίμωξη του αναπνευστικoύ. Από τον ασθενή λήφθηκε δείγμα και αναμένονται τα αποτελέσματα από το ινστιτούτο Παστέρ που θα δείξουν αν είναι θετικός στον κορωνοϊό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE