Νεκρός 88χρονος στη Ζάκυνθο - Είχε δώσει δείγμα για κορωνοϊό

Νεκρός 88χρονος στη Ζάκυνθο - Είχε δώσει δείγμα για κορωνοϊό

Νωρίς το βράδυ της Τρίτης 17/3 άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Ζακύνθου ένας 88χρονος.

Η υγεία του ήταν επιβαρυμένη και τελικά υπέστη ανακοπή καρδιάς. Από τον 88χρονο σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ είχε ληφθεί δείγμα και την Τετάρτη 18/3 θα γίνει γνωστό αν τελικά ήταν θετικός στον ιό του κορωνοϊού.

Επίσης, στο νοσοκομείο του νησιού νοσηλεύεται και ένας 30χρονος με λοίμωξη του αναπνευστικoύ. Από τον ασθενή λήφθηκε δείγμα και αναμένονται τα αποτελέσματα από το ινστιτούτο Παστέρ που θα δείξουν αν είναι θετικός στον κορωνοϊό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE