Νεκρός 88χρονος στη Ζάκυνθο - Είχε δώσει δείγμα για κορωνοϊό

Νεκρός 88χρονος στη Ζάκυνθο - Είχε δώσει δείγμα για κορωνοϊό

Νωρίς το βράδυ της Τρίτης 17/3 άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Ζακύνθου ένας 88χρονος.

Η υγεία του ήταν επιβαρυμένη και τελικά υπέστη ανακοπή καρδιάς. Από τον 88χρονο σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ είχε ληφθεί δείγμα και την Τετάρτη 18/3 θα γίνει γνωστό αν τελικά ήταν θετικός στον ιό του κορωνοϊού.

Επίσης, στο νοσοκομείο του νησιού νοσηλεύεται και ένας 30χρονος με λοίμωξη του αναπνευστικoύ. Από τον ασθενή λήφθηκε δείγμα και αναμένονται τα αποτελέσματα από το ινστιτούτο Παστέρ που θα δείξουν αν είναι θετικός στον κορωνοϊό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Την Κύπρο επισκέπτεται σήμερα η Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, με στόχο την αναβάθμιση των διμερών σχέσεων, με απτά παραδοτέα. Πρόκειται για την πρώτη διμερή επίσκεψη Ιταλού Πρωθυπουργού στη χώρα εδώ και 36 χρόνια και έρχεται σε συνέχεια της επίσκεψής του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ρώμη τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς και της ιστορικής επίσκεψης του Προέδρου Ματαρέλα στην Κύπρο, του πρώτου Ιταλού Προέδρου από την εγκαθίδρυση των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE