Νεκρός 88χρονος στη Ζάκυνθο - Είχε δώσει δείγμα για κορωνοϊό

Νεκρός 88χρονος στη Ζάκυνθο - Είχε δώσει δείγμα για κορωνοϊό

Νωρίς το βράδυ της Τρίτης 17/3 άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Ζακύνθου ένας 88χρονος.

Η υγεία του ήταν επιβαρυμένη και τελικά υπέστη ανακοπή καρδιάς. Από τον 88χρονο σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ είχε ληφθεί δείγμα και την Τετάρτη 18/3 θα γίνει γνωστό αν τελικά ήταν θετικός στον ιό του κορωνοϊού.

Επίσης, στο νοσοκομείο του νησιού νοσηλεύεται και ένας 30χρονος με λοίμωξη του αναπνευστικoύ. Από τον ασθενή λήφθηκε δείγμα και αναμένονται τα αποτελέσματα από το ινστιτούτο Παστέρ που θα δείξουν αν είναι θετικός στον κορωνοϊό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE