ΚΥΠΡΟΣ: Επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα στην Δημοκρατία από το Λήδρα Πάλας – Διανυκτέρευσαν στην πράσινη γραμμή

ΚΥΠΡΟΣ: Επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα στην Δημοκρατία από το Λήδρα Πάλας – Διανυκτέρευσαν στην πράσινη γραμμή

Δυο άνδρες αφρικανικής καταγωγής επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα σε έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσω του οδοφράγματος του Λήδρα Πάλας.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (16/03) με τους αστυνομικούς που εκτελούσαν καθήκοντα στο σημείο να επεμβαίνουν και να τους αποτρέπουν, καθώς -ως γνωστόν- εκδόθηκε σχετικό διάταγμα που απαγορεύει την είσοδο στη Δημοκρατία από πολίτες άλλων χωρών.

Όπως διαφάνηκε μετά από διαβούλευση με άνδρες των Ηνωμένων Εθνών πρόκειται για Νιγηριανούς που θέλουν να αιτηθούν πολιτικό άσυλο στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Να σημειωθεί πως οι δυο άνδρες διανυκτέρευσαν σε σημείο στην πράσινη γραμμή. Μάλιστα, δεν εγκατέλειψαν το σημείο ούτε και την Τρίτη (17/03).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE