Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (16/03) με τους αστυνομικούς που εκτελούσαν καθήκοντα στο σημείο να επεμβαίνουν και να τους αποτρέπουν, καθώς -ως γνωστόν- εκδόθηκε σχετικό διάταγμα που απαγορεύει την είσοδο στη Δημοκρατία από πολίτες άλλων χωρών.
Όπως διαφάνηκε μετά από διαβούλευση με άνδρες των Ηνωμένων Εθνών πρόκειται για Νιγηριανούς που θέλουν να αιτηθούν πολιτικό άσυλο στην Κυπριακή Δημοκρατία.
Να σημειωθεί πως οι δυο άνδρες διανυκτέρευσαν σε σημείο στην πράσινη γραμμή. Μάλιστα, δεν εγκατέλειψαν το σημείο ούτε και την Τρίτη (17/03).
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




