ΤΟΥΡΚΙΑ: Φυγαδεύτηκε η κόρη του ‘διευθυντή πολιτικής αεροπορίας’ κατεχομένων που προοριζόταν για καραντίνα

ΤΟΥΡΚΙΑ: Φυγαδεύτηκε η κόρη του  ‘διευθυντή πολιτικής αεροπορίας’ κατεχομένων που προοριζόταν για καραντίνα

Αντιδράσεις προκάλεσε στην Τουρκία η ‘απόδραση’ με τη βοήθεια της τουρκικής αστυνομίας της κόρης του ‘διευθυντή πολιτικής αεροπορίας’ κατεχομένων από το λεωφορείο που μετέφερε επιβάτες αεροσκάφους από Γαλλία και οι οποίοι προορίζονταν για καραντίνα.

Επιβάτης που βρισκόταν στο ίδιο λεωφορείο κατέγραψε τις εικόνες με το κινητό του ανεβάζοντάς τες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η υπόθεση πήρε διαστάσεις και εισαγγελέας στην Κωνσταντινούπολη διέταξε έρευνα.

Πάντως ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού δήλωσε για το θέμα ότι γίνεται αυτό που πρέπει και πως η κοπέλα θα τεθεί σε καραντίνα και μετά από 14 μέρες θα σταλεί στην κατεχόμενη Κύπρο. “Εδώ είναι απαράδεχτη η παραβίαση. Σε κανένα δεν αναγνωρίζονται προνόμια”, ανέφερε ο Τούρκος Υπουργός.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE