ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: Συγκαλεί Σύνοδο Κορυφής των G20 για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: Συγκαλεί Σύνοδο Κορυφής των G20 για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη (18/03) ότι θα συγκαλέσει την ερχόμενη εβδομάδα μια εξ αποστάσεως σύνοδο κορυφής της Ομάδας των 20 (G20) για να την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

"Οι ηγέτες των κρατών μελών της G20 θα προωθήσουν μια συντονισμένη δέσμη πολιτικών για την προστασία των πολιτών και για την θωράκιση της παγκόσμιας οικονομίας", τόνισε η Σαουδική Αραβία που ασκεί την εκ περιτροπής προεδρία της ομάδας των είκοσι μεγαλύτερων οικονομιών του πλανήτη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE