Ισχυρή άνοδος στη Γουόλ Στριτ μετά τα μέτρα Λευκού Οίκου και Fed

 Ισχυρή άνοδος στη Γουόλ Στριτ μετά τα μέτρα Λευκού Οίκου και Fed

Μετά το προχθεσινό κραχ και μία από τις χειρότερες συνεδριάσεις στην ιστορία του, το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ανέκαμψε χθες Τρίτη (17/03) βράδυ, καταγράφοντας ισχυρή άνοδο άνω του 5%, καθώς ο Λευκός Οίκος και η αμερικανική ομοσπονδιακή τράπεζα (Fed) ανακοίνωσαν νέα μέτρα στήριξης της οικονομίας, εν μέσω της παγκόσμιας κρίσης που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού.

O Dow Jones κατέγραψε άνοδο κατά 1.048,86 μονάδες (+5,2%), κλείνοντας στις 21.237,38 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq ενισχύθηκε κατά 430,19 μονάδες (+6,23%), κλείνοντας στις 7.334,78 μονάδες. Ο S&P 500 ενισχύθηκε κατά 143,06 μονάδες (+6%), κλείνοντας στις 2.529,19 μονάδες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE