Ισχυρή άνοδος στη Γουόλ Στριτ μετά τα μέτρα Λευκού Οίκου και Fed

 Ισχυρή άνοδος στη Γουόλ Στριτ μετά τα μέτρα Λευκού Οίκου και Fed

Μετά το προχθεσινό κραχ και μία από τις χειρότερες συνεδριάσεις στην ιστορία του, το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ανέκαμψε χθες Τρίτη (17/03) βράδυ, καταγράφοντας ισχυρή άνοδο άνω του 5%, καθώς ο Λευκός Οίκος και η αμερικανική ομοσπονδιακή τράπεζα (Fed) ανακοίνωσαν νέα μέτρα στήριξης της οικονομίας, εν μέσω της παγκόσμιας κρίσης που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού.

O Dow Jones κατέγραψε άνοδο κατά 1.048,86 μονάδες (+5,2%), κλείνοντας στις 21.237,38 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq ενισχύθηκε κατά 430,19 μονάδες (+6,23%), κλείνοντας στις 7.334,78 μονάδες. Ο S&P 500 ενισχύθηκε κατά 143,06 μονάδες (+6%), κλείνοντας στις 2.529,19 μονάδες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE