Ο Πρόεδρος συγκάλεσε Συμβούλιο Αρχηγών την Πέμπτη για κορωνοϊό

Ο Πρόεδρος συγκάλεσε Συμβούλιο Αρχηγών την Πέμπτη για κορωνοϊό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης συγκάλεσε σύσκεψη του Συμβουλίου Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων, για την Πέμπτη (19/03), με αντικείμενο τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κυριάκου Κούσιου, η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, για ενημέρωση και συζήτηση των θεμάτων που άπτονται των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με νεότερη, διευκρινιστική ανακοίνωση της Βουλής των Αντιπροσώπων λόγω του Συμβουλίου Αρχηγών, που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης για την  Πέμπτη  (19/03), στις 10.00, η Σύσκεψη Αρχηγών ή εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων της Βουλής θα συγκληθεί σε άλλο χρόνο.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE