Θετικός στον κορωνοϊό o Μισέλ Μπαρνιέ

Θετικός στον κορωνοϊό o Μισέλ Μπαρνιέ

Ο Μισέλ Μπαρνιε, Επικεφαλής Διαπραγματευτής της ΕΕ για το Brexit, ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Σε βιντεοσκοπημένο του μήνυμα αναφέρει ότι είναι ευδιάθετος και αισθάνεται καλά, αλλά ακολουθώντας τις απαραίτητες συμβουλές θα παραμείνει σε απομόνωση.

Το ίδιο θα πράξει και η ομάδα του. Στέλνει δε το μήνυμα για όλους όσοι έχουν ήδη πληγεί και για όλους εκείνους που βρίσκονται σήμερα σε απομόνωση ότι "θα το περάσουμε μαζί".

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE