Θετικός στον κορωνοϊό o Μισέλ Μπαρνιέ

Θετικός στον κορωνοϊό o Μισέλ Μπαρνιέ

Ο Μισέλ Μπαρνιε, Επικεφαλής Διαπραγματευτής της ΕΕ για το Brexit, ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Σε βιντεοσκοπημένο του μήνυμα αναφέρει ότι είναι ευδιάθετος και αισθάνεται καλά, αλλά ακολουθώντας τις απαραίτητες συμβουλές θα παραμείνει σε απομόνωση.

Το ίδιο θα πράξει και η ομάδα του. Στέλνει δε το μήνυμα για όλους όσοι έχουν ήδη πληγεί και για όλους εκείνους που βρίσκονται σήμερα σε απομόνωση ότι "θα το περάσουμε μαζί".

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE