Ηθοποιός του Καφέ της Χαράς δηλώνει: «Παίρνω σε μηνιάτικο αυτά που έπαιρνα το επεισόδιο» – VIDEO

Ηθοποιός του Καφέ της Χαράς δηλώνει: «Παίρνω σε μηνιάτικο αυτά που έπαιρνα το επεισόδιο» – VIDEO

“Στο Χάι Ροκ και το Λαβ Σόρρυ όχι μόνο πληρωνόμασταν καλά αλλά τα παίρναμε αμέσως. Με το που ολοκλήρωνες τις δικές σου σκηνές για το επεισόδιο, περνούσες από το λογιστήριο και πληρωνόσουν. Εγώ δεν είχα ποτέ άγνοια για το ποια ήταν η θέση μου στο θέατρο και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος, γι’ αυτό και έχω πολύ καλές συνεργασίες. Δεν βάζω τρικλοποδιές. Δεν έγινα ο Μπέζος ή ο Φιλιππίδης, αλλά παίζω ωραίους ρόλους, παίρνω τα χρήματά μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Οι απολαβές μας στο Καφέ της Χαράς φυσικά και δεν είναι καλύτερες από αυτές του παρελθόντος. Τώρα παίρνουμε μηνιάτικο. Τότε πληρωνόμασταν με το επεισόδιο. Να σου πω ότι εγώ παίρνω σε μηνιάτικο αυτά που έπαιρνα το επεισόδιο”, είπε ο Περικλής Λιανός.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE