Συλλούρης: «Η Βουλή ανέβαλε συνεδρίες για να ψηφίσει πιο ολοκληρωμένα μέτρα αντιμετώπισης»

Συλλούρης: «Η Βουλή ανέβαλε συνεδρίες για να ψηφίσει πιο ολοκληρωμένα μέτρα αντιμετώπισης»

Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης σε δήλωση μετά το πέρας της σύσκεψης του Συμβουλίου Αρχηγών διευκρίνισε ότι οι συνεδρίες του νομοθετικού σώματος, που προγραμματίστηκαν για την  Παρασκευή (20/03), αναβλήθηκαν για τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. 

Ο λόγος είναι για να δοθεί χρόνος στην Κυβέρνηση να επεξεργαστεί τις προτάσεις των κομμάτων και να τεθεί προς ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής μια ολοκληρωμένη δέσμη νομοθεσιών αντιμετώπισης των επιπτώσεων της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, μετά τη σύσκεψη του Συμβουλίου Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, ο Πρόεδρος της Βουλής είπε ότι η συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και της Ολομέλειας της Βουλής, αναβάλλονται για την Τρίτη και ίσως ακόμα και για Τετάρτη, για να δοθεί χρόνος στην Κυβέρνηση να επεξεργαστεί τις προτάσεις των κομμάτων.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.