Συλλούρης: «Η Βουλή ανέβαλε συνεδρίες για να ψηφίσει πιο ολοκληρωμένα μέτρα αντιμετώπισης»

Συλλούρης: «Η Βουλή ανέβαλε συνεδρίες για να ψηφίσει πιο ολοκληρωμένα μέτρα αντιμετώπισης»

Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης σε δήλωση μετά το πέρας της σύσκεψης του Συμβουλίου Αρχηγών διευκρίνισε ότι οι συνεδρίες του νομοθετικού σώματος, που προγραμματίστηκαν για την  Παρασκευή (20/03), αναβλήθηκαν για τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. 

Ο λόγος είναι για να δοθεί χρόνος στην Κυβέρνηση να επεξεργαστεί τις προτάσεις των κομμάτων και να τεθεί προς ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής μια ολοκληρωμένη δέσμη νομοθεσιών αντιμετώπισης των επιπτώσεων της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, μετά τη σύσκεψη του Συμβουλίου Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, ο Πρόεδρος της Βουλής είπε ότι η συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και της Ολομέλειας της Βουλής, αναβάλλονται για την Τρίτη και ίσως ακόμα και για Τετάρτη, για να δοθεί χρόνος στην Κυβέρνηση να επεξεργαστεί τις προτάσεις των κομμάτων.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE