Αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων στην Ελλάδα, ανακοίνωσε το Υπουργείο Τουρισμού

Αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων στην Ελλάδα, ανακοίνωσε το Υπουργείο Τουρισμού

Την αναστολή της λειτουργίας των ξενοδοχείων στην Ελλάδα, ανακοίνωσε το Υπουργείο Τουρισμού, στο πλαίσιο της εντατικοποίησης των μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ελληνική κυβέρνηση, με γνώμονα την προστασία των εργαζομένων στα ξενοδοχεία, προβαίνει στην αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας έως το τέλος Απριλίου, λόγω του κορωνοϊού.

Όπως διευκρινίζεται, θα υπάρξει η πρόβλεψη για τη λειτουργία ενός ξενοδοχείου ανά πρωτεύουσα περιφερειακής ενότητας, καθώς και τριών ξενοδοχείων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Η συγκεκριμένη απόφαση θα ισχύσει από τα μεσάνυχτα της 22ας προς 23η Μαρτίου.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE