Αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων στην Ελλάδα, ανακοίνωσε το Υπουργείο Τουρισμού

Αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων στην Ελλάδα, ανακοίνωσε το Υπουργείο Τουρισμού

Την αναστολή της λειτουργίας των ξενοδοχείων στην Ελλάδα, ανακοίνωσε το Υπουργείο Τουρισμού, στο πλαίσιο της εντατικοποίησης των μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ελληνική κυβέρνηση, με γνώμονα την προστασία των εργαζομένων στα ξενοδοχεία, προβαίνει στην αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας έως το τέλος Απριλίου, λόγω του κορωνοϊού.

Όπως διευκρινίζεται, θα υπάρξει η πρόβλεψη για τη λειτουργία ενός ξενοδοχείου ανά πρωτεύουσα περιφερειακής ενότητας, καθώς και τριών ξενοδοχείων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Η συγκεκριμένη απόφαση θα ισχύσει από τα μεσάνυχτα της 22ας προς 23η Μαρτίου.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE