Εφτασαν τους 137 οι θάνατοι από τον κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο

Εφτασαν τους 137 οι θάνατοι από τον κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο

Το εθνικό σύστημα υγείας NHS στην Αγγλία ανακοίνωσε ότι μέσα στο τελευταίο 24ωρο ακόμα 29 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό.

Συνολικά στην Αγγλία τα θύματα έφτασαν τα 128.

Νωρίτερα η Βόρεια Ιρλανδία είχε καταγράψει τον πρώτο θάνατο από τη νόσο και η Σκωτία είχε ανακοινώσει τρεις ακόμα θανάτους, ανεβάζοντας τον εκεί συνολικό αριθμό στους έξι.

Στην Ουαλία έχουν καταγραφεί τρεις θάνατοι.

Συνολικά στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν καταλήξει 137 ασθενείς.

Οι 29 άνθρωποι που έχασαν σε αυτές τις 24 ώρες τη ζωή τους στην Αγγλία ήταν ηλικίας από 47 έως 96 ετών και είχαν όλοι υποκείμενα προβλήματα υγείας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο με βάση τα συγκεντρωτικά στοιχεία της Τετάρτης ήταν 2.626.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE