Εφτασαν τους 137 οι θάνατοι από τον κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο

Εφτασαν τους 137 οι θάνατοι από τον κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο

Το εθνικό σύστημα υγείας NHS στην Αγγλία ανακοίνωσε ότι μέσα στο τελευταίο 24ωρο ακόμα 29 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό.

Συνολικά στην Αγγλία τα θύματα έφτασαν τα 128.

Νωρίτερα η Βόρεια Ιρλανδία είχε καταγράψει τον πρώτο θάνατο από τη νόσο και η Σκωτία είχε ανακοινώσει τρεις ακόμα θανάτους, ανεβάζοντας τον εκεί συνολικό αριθμό στους έξι.

Στην Ουαλία έχουν καταγραφεί τρεις θάνατοι.

Συνολικά στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν καταλήξει 137 ασθενείς.

Οι 29 άνθρωποι που έχασαν σε αυτές τις 24 ώρες τη ζωή τους στην Αγγλία ήταν ηλικίας από 47 έως 96 ετών και είχαν όλοι υποκείμενα προβλήματα υγείας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο με βάση τα συγκεντρωτικά στοιχεία της Τετάρτης ήταν 2.626.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE