Εφτασαν τους 137 οι θάνατοι από τον κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο

Εφτασαν τους 137 οι θάνατοι από τον κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο

Το εθνικό σύστημα υγείας NHS στην Αγγλία ανακοίνωσε ότι μέσα στο τελευταίο 24ωρο ακόμα 29 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό.

Συνολικά στην Αγγλία τα θύματα έφτασαν τα 128.

Νωρίτερα η Βόρεια Ιρλανδία είχε καταγράψει τον πρώτο θάνατο από τη νόσο και η Σκωτία είχε ανακοινώσει τρεις ακόμα θανάτους, ανεβάζοντας τον εκεί συνολικό αριθμό στους έξι.

Στην Ουαλία έχουν καταγραφεί τρεις θάνατοι.

Συνολικά στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν καταλήξει 137 ασθενείς.

Οι 29 άνθρωποι που έχασαν σε αυτές τις 24 ώρες τη ζωή τους στην Αγγλία ήταν ηλικίας από 47 έως 96 ετών και είχαν όλοι υποκείμενα προβλήματα υγείας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο με βάση τα συγκεντρωτικά στοιχεία της Τετάρτης ήταν 2.626.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.