ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θα παίξω και χωρίς συμβόλαιο αν χρειαστεί»!

«Θα παίξω και χωρίς συμβόλαιο αν χρειαστεί»!

Ο Γουίλιαν έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Τσέλσι σε περίπτωση που το πρωτάθλημα ολοκληρωθεί μετά το πέρας της 30ης Ιουνίου, ακόμα κι αν τότε πρόκειται να λήξει το συμβόλαιό του στους Μπλε.

Πιστός στον σύλλογο που καταξιώθηκε δείχνει ο Γουίλιαν, ο οποίος παρά την δεδομένη αποχώρηση του από την Τσέλσι το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος, θα υπηρετήσει τους Μπλε μέχρι τέλους, ακόμη κι αν το συμβόλαιό του έχει τελειώσει.

Η κρίση του κορονοϊού έβαλε σε κίνδυνο το ομαλό τέλος της σεζόν, με τις πιθανότητες για επέκταση μέχρι τα μέσα Ιουλίου να αυξάνονται, κάτι που θα μπλέξει την κατάσταση με όλους τους παίκτες της Premier League που τα συμβόλαιά τους λήγουν στις 30 Ιουνίου.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος ξεκαθάρισε ότι θα βοηθήσει τους Μπλε αν του ζητηθεί να «βάλει πλάτη» και να μείνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος σε τέτοιο ενδεχόμενο.

«Αν έπρεπε να παίξω σε αυτές τις ημερομηνίες και σ’ αυτούς τους μήνες, δεν θα είχα πρόβλημα να τελειώσω το πρωτάθλημα και να δείξω ότι είμαι πιστός στην ομάδα, όπως έδειχνε πάντα εκείνη σε μένα. Ανεξάρτητα από ένα υπογεγραμμένο συμβόλαιο. Ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο, αλλά χωρίς αμφιβολία, θα είμαι πάντα έτοιμος να προσφέρω το καλύτερο στην ομάδα, με ή χωρίς συμβόλαιο», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου χαφ σε μέσο της πατρίδας του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top