ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός ηλικιωμένος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός ηλικιωμένος

Θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (20/03) στην Λεμεσό, με θύμα ηλικιωμένο.

Πρόκεται για τον 89χρονο Ιωσήφ Διάκου, από τη Βασιλεία, τέως κάτοικο Λεμεσού.

Ο άτυχος ηλικιωμένος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος, γύρω στις 6:30 το πρωί. Ακολούθως, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομειο Λεμεσού όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τον Αξιωματικό Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά, το διερχόμενο αυτοκίνητο κινείτο ανατολικά στον δρόμο της Μισιαούλη - Καβάζογλου.

Τόνισε επίσης ότι η συμπεριφορά του πεζού δεν είναι ακόμη γνωστή.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, ο Αξιωματικός δήλωσε επίσης ότι "Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το δυστύχημα", και πρόσθεσε ότι οι αρχικές εξετάσεις καταδεικνύουν ότι ο οδηγός κινείτο με κανονική ταχύτητα.

Οι εξετάσεις για τα αίτια συνεχίζονται από την Τροχαία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE