ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός ηλικιωμένος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός ηλικιωμένος

Θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (20/03) στην Λεμεσό, με θύμα ηλικιωμένο.

Πρόκεται για τον 89χρονο Ιωσήφ Διάκου, από τη Βασιλεία, τέως κάτοικο Λεμεσού.

Ο άτυχος ηλικιωμένος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος, γύρω στις 6:30 το πρωί. Ακολούθως, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομειο Λεμεσού όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τον Αξιωματικό Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά, το διερχόμενο αυτοκίνητο κινείτο ανατολικά στον δρόμο της Μισιαούλη - Καβάζογλου.

Τόνισε επίσης ότι η συμπεριφορά του πεζού δεν είναι ακόμη γνωστή.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, ο Αξιωματικός δήλωσε επίσης ότι "Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το δυστύχημα", και πρόσθεσε ότι οι αρχικές εξετάσεις καταδεικνύουν ότι ο οδηγός κινείτο με κανονική ταχύτητα.

Οι εξετάσεις για τα αίτια συνεχίζονται από την Τροχαία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE