ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Διαδικασίες για ποινική έρευνα σε σχέση με τον 39χρονο που δέχθηκε πυρά από αστυνομικούς και απεβίωσε -VIDEO

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Διαδικασίες για ποινική έρευνα σε σχέση με τον 39χρονο που δέχθηκε πυρά από αστυνομικούς και απεβίωσε -VIDEO

Διαδικασίες για διεξαγωγή ποινικής έρευνας σε σχέση με τον 39χρονο από το Ιράν που απεβίωσε.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (19/03) με αποτέλεσμα τον θάνατο του 39χρονου (τραυματίστηκε στους μηρούς από δυο πυροβολισμούς αστυνομικών αλλά απεβίωσε από ανακοπή καρδίας) θα διερευνηθεί σε βάθος.

Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, ήδη ο Αρχηγός Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, επικοινώνησε με τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Κώστα Κληρίδη, με απώτερο στόχο το διορισμό ποινικού ανακριτή.

Ο κ. Στυλιανού αναφέρθηκε και στα γεγονότα όπως καταγράφηκαν σε επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, που διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον των μελών της, ήταν γύρω στις 15:30 όταν λήφθηκε πληροφορία από κάτοικο του χωριού Απαισιάς, για συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο προκάλεσε κακόβουλη ζημιά στο αυτοκίνητο του.

Ακολούθησαν καταγγελίες από άλλους κατοίκους του χωριού, που αφορούσαν το συγκεκριμένο πρόσωπο, ότι περιφερόταν σε έξαλλη κατάσταση εντός της κοινότητας, κρατώντας στα χέρια του σκεπάρνι και τσεκούρι και προκαλούσε ανησυχία.

Τρία μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λάνιας μετέβησαν στο χωριό όπου εντόπισαν το συγκεκριμένο πρόσωπο να βρίσκεται στην είσοδο της οικίας του κρατώντας στα χέρια του σκεπάρνι και τσεκούρι και να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση.

Ένας εκ των αστυνομικών προσέγγισε τον ύποπτο και προσπάθησε να του μιλήσει και να το καθησυχάσει, ενώ ο 39χρονος κινήθηκε απειλητικά προς τον αστυνομικό φωνάζοντας ότι θα τον σκοτώσει, κρατώντας ακόμα στα χέρια του το σκεπάρνι και το τσεκούρι.

Το μέλος της Αστυνομίας έριξε προειδοποιητικό πυροβολισμό στον αέρα, αλλά ο ύποπτος του επιτέθηκε και τον κτύπησε στην ωμοπλάτη και στο πρόσωπο με το τσεκούρι, ενώ στη συνέχεια ύψωσε απειλητικά τα δύο επιθετικά όπλα. Τότε, το δεύτερο μέλος της Αστυνομίας πυροβόλησε τον 39χρονο στο πόδια, ενώ πυροβολισμό έριξε εναντίον του και ο αστυνομικός που δέχθηκε την επίθεση.

Πολίτες μετέφεραν τον αστυνομικό στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει βαθύ θλαστικό τραύμα στη μύτη, θλαστικό τραύμα στο μέτωπο και θλαστικό τραύμα στον ώμο. Έγινε συρραφή των τραυμάτων του και ακολούθως πήρε εξιτήριο.

Ο 39χρονος, που διαπιστώθηκε ότι είναι Ιρανός και κάτοικος του χωριού, μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με ασθενοφόρο, φέροντας διαμπερές τραύμα στον αριστερό μηρό και τραύμα στο δεξιό μηρό. Κατά το χρόνο που τύχαινε των Πρώτων Βοηθειών για να εισαχθεί στο χειρουργείο, υπέστη ανακοπή καρδίας, ενώ το νοσηλευτικό προσωπικό τον επανάφερε. Ωστόσο γύρω στις 21:00 απεβίωσε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top