ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα ΓΓ ΑΚΕΛ προς Υπουργείο Υγείας για αξιοποίηση εξειδικευμένων εργαστηρίων

Κάλεσμα ΓΓ ΑΚΕΛ προς Υπουργείο Υγείας για αξιοποίηση εξειδικευμένων εργαστηρίων

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού κάλεσε το Υπουργείο Υγείας για αξιοποίηση εξειδικευμένων εργαστηρίων.

Κάλεσμα στο Υπουργείο Υγείας να κινηθεί ταχύτερα και να διασφαλίσει ότι αξιοποιούνται οι επιστημονικές γνώσεις εξειδικευμένων εργαστηρίων, τουλάχιστον του Πανεπιστημίου Κύπρου, προκειμένου να προβαίνουν σε εξετάσεις για ύποπτων κρουσμάτων κορωνοϊού απηύθυνε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

«Έχω ενημερωθεί ότι το Πανεπιστήμιο Κύπρου διαθέτει εξειδικευμένο εργαστήριο το οποίο μπορεί να πραγματοποιεί τα τεστ τα οποία απαιτούνται για τη διάγνωση του κορωνοϊού», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο ηγέτης του ΑΚΕΛ, σημειώνοντας πως ιδιωτικά εργαστήρια δηλώνουν ότι μπορούν να προβούν σε τέτοιες εξετάσεις.

«Η απαίτησή μας προς το Υπουργείο Υγείας είναι να κινηθεί με πιο γοργούς ρυθμούς και να διασφαλίσει ότι αξιοποιούνται οι επιστημονικές γνώσεις και αυτών των εξειδικευμένων εργαστηρίων, τουλάχιστον του Πανεπιστημίου Κύπρου», καταλήγει.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top