Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 19.30 το βράδυ της Παρασκευής (21/3) καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου από 60χρονο Ελληνοκύπριο γεωργό ότι ενώ βρισκόταν το απόγευμα εντός της νεκρής ζώνης στη περιοχή «Πύρκος» περιοχή Λουρουτζίνα, Τούρκοι στρατιώτες έκλεψαν το διπλοκάμπινο αυτοκίνητο του, αξίας 9 περίπου χιλιάδων ευρώ.
Όπως ανέφερε ο 60χρονος, είναι κάτοχος άδειας από τα Ηνωμένα Εθνη για να καλλιεργεί τα χωράφια του, που βρίσκονται στη νεκρή ζώνη.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ενώ ο γεωργός βρισκόταν γύρω στις 16.40 το απόγευμα στη νεκρή ζώνη, αντιλήφθηκε να φτάνει στην περιοχή στρατιωτικό όχημα των κατοχικών δυνάμεων και κρύφτηκε γιατί φοβήθηκε ότι μπορούσε να συλληφθεί.
Από το χώρο όπου βρισκόταν ο 60χρονος, είδε να φτάνει στην περιοχή δεύτερο στρατιωτικό όχημα των κατοχικών δυνάμεων, το οποίο παρέλαβε και ρυμούλκησε το αυτοκίνητο και το μετέφερε εντός των κατεχομένων.
Ο γεωργός ανέφερε επίσης στην Αστυνομία ότι είχε μεν τα κλειδιά του οχήματος του, ωστόσο αυτό ήταν ξεκλείδωτο.
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου.
ΚΥΠΡΟΣ: Τούρκοι στρατιώτες έκλεψαν αυτοκίνητο Ε/Κ γεωργού στη νεκρή ζώνη

Υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου 60χρονου Ελληνοκύπριου γεωργού, στη νεκρή ζώνη στη Λουρουτζίνα, διερευνά η Αστυνομία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εικόνες που προκαλούν αντιδράσεις στους δρόμους της Κύπρου - «Καμαρώστε τους!»
Θλίψη για τον θάνατο 52χρονου στην Κύπρο - «Το λεωφορείο πέρασε για να σε πάρει, όμως δεν κατέβηκες…» - Δείτε φωτογραφία
Ανείπωτη τραγωδία: Πήγε για μανιτάρια και δεν επέστρεψε ποτέ - Νεκρή 75χρονη, στη δημοσιότητα τα στοιχεία της
VIDEO - Τρόμος στον αέρα: Η προσγείωση που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία - Αεροπλάνο πάλευε με τους ανέμους
VIDEO - First Dates: Η 27χρονη Κύπρια βρήκε τον έρωτα - Η απρόσμενη κίνηση του 32χρονου στο ραντεβού τους
Απίστευτες σκηνές: «Κάηκε» η Λευκωσία για τα 100 χρόνια του ΑΠΟΕΛ - Βίντεο από το εντυπωσιακό pyro show

