Σκάφος με 175 Σύριους έφτασε στο κατεχόμενο Τρίκωμο - Ανάμεσα τους 69 παιδιά

Σκάφος με 175 Σύριους έφτασε στο κατεχόμενο Τρίκωμο - Ανάμεσα τους 69 παιδιά

Σκάφος με 175 μετανάστες, 30 γυναίκες, 69 παιδιά και 76 άντρες, εντοπίστηκε ανοικτά του Τρικώμου στα κατεχόμενα και οι επιβαίνοντες παραλήφθηκαν από άνδρες της «αστυνομίας» και μεταφέρθηκαν στο αθλητικό κέντρο Φαζίλ Κουτσούκ στην κατεχόμενη πόλη.

Όπως μεταδίδεται από τ/κ ιστοσελίδες, πρόκειται για Σύριους. Το σκάφος στο οποίο επέβαιναν προσάραξε τα ξημερώματα, 10 μέτρα από την ακτή. Οι μετανάστες, αναφέρεται, θα περάσουν από ιατρικό έλεγχο.

Στο μεταξύ, όπως γράφει η Γενί Ντουζέν, ο «δήμαρχος» Γιαλλούσας άρχισε μέσω διαδικτύου τη συλλογή βοήθειας για τους 175, γράφοντας ότι μεταξύ αυτών υπάρχει και ένα βρέφος μόλις ενός μηνός.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Με το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση του Μαΐου 2026, η νέα δημοσκόπηση του Alpha αποκαλύπτει τις πρώτες σοβαρές μετατοπίσεις στο κομματικό οικοδόμημα της Κύπρου. Η πρόθεση ψήφου αναδεικνύεται σε ένα κρίσιμο «crash test» για την αντοχή των παραδοσιακών δυνάμεων και τη δυναμική των νέων παικτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE