Σκάφος με 175 Σύριους έφτασε στο κατεχόμενο Τρίκωμο - Ανάμεσα τους 69 παιδιά

Σκάφος με 175 Σύριους έφτασε στο κατεχόμενο Τρίκωμο - Ανάμεσα τους 69 παιδιά

Σκάφος με 175 μετανάστες, 30 γυναίκες, 69 παιδιά και 76 άντρες, εντοπίστηκε ανοικτά του Τρικώμου στα κατεχόμενα και οι επιβαίνοντες παραλήφθηκαν από άνδρες της «αστυνομίας» και μεταφέρθηκαν στο αθλητικό κέντρο Φαζίλ Κουτσούκ στην κατεχόμενη πόλη.

Όπως μεταδίδεται από τ/κ ιστοσελίδες, πρόκειται για Σύριους. Το σκάφος στο οποίο επέβαιναν προσάραξε τα ξημερώματα, 10 μέτρα από την ακτή. Οι μετανάστες, αναφέρεται, θα περάσουν από ιατρικό έλεγχο.

Στο μεταξύ, όπως γράφει η Γενί Ντουζέν, ο «δήμαρχος» Γιαλλούσας άρχισε μέσω διαδικτύου τη συλλογή βοήθειας για τους 175, γράφοντας ότι μεταξύ αυτών υπάρχει και ένα βρέφος μόλις ενός μηνός.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE