Σκάφος με 175 Σύριους έφτασε στο κατεχόμενο Τρίκωμο - Ανάμεσα τους 69 παιδιά

Σκάφος με 175 Σύριους έφτασε στο κατεχόμενο Τρίκωμο - Ανάμεσα τους 69 παιδιά

Σκάφος με 175 μετανάστες, 30 γυναίκες, 69 παιδιά και 76 άντρες, εντοπίστηκε ανοικτά του Τρικώμου στα κατεχόμενα και οι επιβαίνοντες παραλήφθηκαν από άνδρες της «αστυνομίας» και μεταφέρθηκαν στο αθλητικό κέντρο Φαζίλ Κουτσούκ στην κατεχόμενη πόλη.

Όπως μεταδίδεται από τ/κ ιστοσελίδες, πρόκειται για Σύριους. Το σκάφος στο οποίο επέβαιναν προσάραξε τα ξημερώματα, 10 μέτρα από την ακτή. Οι μετανάστες, αναφέρεται, θα περάσουν από ιατρικό έλεγχο.

Στο μεταξύ, όπως γράφει η Γενί Ντουζέν, ο «δήμαρχος» Γιαλλούσας άρχισε μέσω διαδικτύου τη συλλογή βοήθειας για τους 175, γράφοντας ότι μεταξύ αυτών υπάρχει και ένα βρέφος μόλις ενός μηνός.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE