ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός εντοπίστηκε ο 21χρονος ορειβάτης που αγνοείτο

Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός εντοπίστηκε ο 21χρονος ορειβάτης που αγνοείτο

Νεκρός εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου 21/3 από τους Πυροσβέστες της Π.Υ. Χαλκίδας και την 7η ΕΜΑΚ ο 21χρονος ορειβάτης από την Αθήνα που είχε βρεθεί με δύο ακόμη φίλους του για εξόρμηση στην ορεινή περιοχή της Στενής Ευβοίας.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, δώδεκα άτομα από τη Χαλκίδα και άλλα οκτώ άτομα από την 7η ΕΜΑΚ επιχείρησαν όλο το απόγευμα για τον εντοπισμό και πλέον για την ανάσυρση του νεκρού άνδρα από το όρος Ξηροβούνι.

Το σημείο όπου έπεσε ο άτυχος νεαρός, ο οποίος σύμφωνα με τα τοπικά μέσα είναι 21 ετών, είναι πολύ δύσβατο και η προσέγγιση έγινε από κάτω προς τα πάνω προκειμένου να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση στο δρόμο.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 21χρονος έχασε τη ζωή του δεν έχουν γίνει γνωστές, γενικότερα όμως η περιοχή προσφέρεται για ορειβασία και περπάτημα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top