Παραμένει στο αγκυροβόλιο Λεμεσού το κρουαζιερόπλοιο με 904 μέλη πληρώματός- Πότε αναχωρεί

Παραμένει στο αγκυροβόλιο Λεμεσού το κρουαζιερόπλοιο με 904 μέλη πληρώματός- Πότε αναχωρεί

Τη Δευτέρα 23/3 αναμένεται να αναχωρήσει τελικά το κρουαζιερόπλοιο Celebrity constellation που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο αγκυροβόλιο Λεμεσού, όπου κατέπλευσε  το πρωί του Σαββατου 21/3 προερχόμενο από την Ινδία.


Το κρουαζιερόπλοιο το οποίο δεν μεταφέρει επιβάτες παρά μόνο 904 άτομα πλήρωμα, ζήτησε άδεια να ελλιμενιστεί στο λιμάνι Λεμεσού για ανεφοδιασμό.

Σύμφωνα με την Αρχή Λιμένων, λόγω καθυστέρησης στην πετρέλευση του κρουαζιερόπλοιου, αυτό θα αναχωρήσει τη Δευτέρα 23/3.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE