Παραμένει στο αγκυροβόλιο Λεμεσού το κρουαζιερόπλοιο με 904 μέλη πληρώματός- Πότε αναχωρεί

Παραμένει στο αγκυροβόλιο Λεμεσού το κρουαζιερόπλοιο με 904 μέλη πληρώματός- Πότε αναχωρεί

Τη Δευτέρα 23/3 αναμένεται να αναχωρήσει τελικά το κρουαζιερόπλοιο Celebrity constellation που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο αγκυροβόλιο Λεμεσού, όπου κατέπλευσε  το πρωί του Σαββατου 21/3 προερχόμενο από την Ινδία.


Το κρουαζιερόπλοιο το οποίο δεν μεταφέρει επιβάτες παρά μόνο 904 άτομα πλήρωμα, ζήτησε άδεια να ελλιμενιστεί στο λιμάνι Λεμεσού για ανεφοδιασμό.

Σύμφωνα με την Αρχή Λιμένων, λόγω καθυστέρησης στην πετρέλευση του κρουαζιερόπλοιου, αυτό θα αναχωρήσει τη Δευτέρα 23/3.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE