Παραμένει στο αγκυροβόλιο Λεμεσού το κρουαζιερόπλοιο με 904 μέλη πληρώματός- Πότε αναχωρεί

Παραμένει στο αγκυροβόλιο Λεμεσού το κρουαζιερόπλοιο με 904 μέλη πληρώματός- Πότε αναχωρεί

Τη Δευτέρα 23/3 αναμένεται να αναχωρήσει τελικά το κρουαζιερόπλοιο Celebrity constellation που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο αγκυροβόλιο Λεμεσού, όπου κατέπλευσε  το πρωί του Σαββατου 21/3 προερχόμενο από την Ινδία.


Το κρουαζιερόπλοιο το οποίο δεν μεταφέρει επιβάτες παρά μόνο 904 άτομα πλήρωμα, ζήτησε άδεια να ελλιμενιστεί στο λιμάνι Λεμεσού για ανεφοδιασμό.

Σύμφωνα με την Αρχή Λιμένων, λόγω καθυστέρησης στην πετρέλευση του κρουαζιερόπλοιου, αυτό θα αναχωρήσει τη Δευτέρα 23/3.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE