Στους 21 οι νεκροί και 947 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Τουρκία

Στους 21 οι νεκροί και 947 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Τουρκία

Στους 21 οι νεκροί λόγω κορωνοϊού ανακοίνωσε το Σάββατο 21/3 ο Τούρκος Υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε στα 947.

Μέσω του λογαριασμού του στο τουίτερ, ο Τούρκος Υπουργός αναφέρει ότι το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις σε 2,953 ύποπτα κρούσματα εκ των οποίων τα 277 βρέθηκαν θετικά.

Ο Τούρκος Υπουργός καλεί τον κόσμο να συμμορφωθεί στα μέτρα περιορισμού στο σπίτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE