Απάντηση Ακιντζί στον Ταταρ: Πήγα να βοηθήσω

Απάντηση Ακιντζί στον Ταταρ: Πήγα να βοηθήσω

Στο μεταξύ, όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ η δεύτερη ναυλωμένη πτήση με Τ/κ φοιτητές από Λονδίνο,  έφτασε στις 5 χθες το απόγευμα. Μετά την έλευσή τους χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και τοποθετήθηκαν σε δύο ξενοδοχεία καραντίνα στον Καραβά και την Αμμόχωστο.

Επειδή δεν απαντούσαν άλλοι τα τηλέφωνά τους νωρίς το πρωί, οι μητέρες και οι πατέρες που ανησυχούσαν για τα βλαστάρια τους, αναγκάστηκαν να πάρουν εμένα. Εγώ τί έπρεπε να κάνω;» ήταν η απάντηση του Μουσταφά Ακιντζί στην δήλωση του Ερσίν Τατάρ «τί δουλειά είχε εκεί πρωί πρωί» για την παρουσία του Τ/κ ηγέτη στην φοιτητική εστία όπου αρχικά επρόκειτο να τοποθετηθούν σε καραντίνα οι πρώτοι Τ/κ φοιτητές από το Λονδίνο που ήρθαν με ναυλωμένη πτήση νωρίς τα ξημερώματα.
 
Ο κ Ακιντζί βρέθηκε στην εν λόγω εστία στις 7 το πρωί και συνομίλησε με τους φοιτητές και τους γονείς τους που ήταν, σε απόσταση. «Να μην ξεχνάτε, ότι μπορεί να είμαι πρόεδρος, αλλά πάνω απ’ όλα είμαι άνθρωπος και πατέρας. «Εάν είναι προκλητικό το να προσπαθείς να καθησυχάσεις τους νέους και τις οικογένειές τους, τότε ας το πούνε κι έτσι. Εγώ και πάλι, αυτές τις δύσκολες μέρες για να μπορέσουμε να τις ξεπεράσουμε μαζί χέρι με χέρι, πιστεύω ότι αυτό που χρειάζεται να είμαστε είναι αλληλέγγυοι».



 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.