Τρεις πτήσεις αναχωρούν από το αεροδρόμιο Λάρνακας μεταφέροντας επιβάτες πίσω στις χώρες τους

Τρεις πτήσεις αναχωρούν  από το αεροδρόμιο Λάρνακας μεταφέροντας επιβάτες πίσω στις χώρες τους

Τρεις πτήσεις αναχωρούν την Κυριακή 22/3 από το αεροδρόμιο Λάρνακας μεταφέροντας επιβάτες πίσω στις χώρες τους.

 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι γύρω στις τρεις το μεσημέρι θα αναχωρήσει μία πτήση της Aeroflot για Μόσχα. Γύρω  στις 16.15 θα αναχωρήσουν μία πτήση της Lufthansa για Φρανκφούρτη και μία πτήση της Ural Airways επίσης για Μόσχα.
 
Οι τρεις πτήσεις μεταφέρουν επιβάτες που είτε είναι τουρίστες που εγκλωβίστηκαν στην Κύπρο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, είτε υπήκοοι ξένων χωρών που επιθυμούν να επιστρέψουν πίσω στις χώρες τους.
 
Σημειώνεται ότ το Σάββατο 21/3 711 επιβάτες αναχώρησαν με επτά πτήσεις από το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».

BEST OF TOTHEMAONLINE