ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αναμένεται διάγγελμα και ανακοίνωση απαγόρευσης κυκλοφορίας - Με sms η ενημέρωση

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αναμένεται διάγγελμα και ανακοίνωση απαγόρευσης κυκλοφορίας - Με sms η ενημέρωση

Στο αυστηρότερο μέτρο που θα μπορούσε να λάβει ένα κράτος είναι πολύ κοντά να επιβάλλει και η Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το μέτρο για την απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών θα ανακοινωθεί γύρω στις 18:00 από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τηλεοπτικό του διάγγελμα εντός της ημέρας (22/3).  

 Στη συνέχεια, στις 19:00 οι υπουργοί Νίκος Χαρδαλιάς, Κυριάκος Πιερρακάκης και Βασίλης Κοντοζαμάνης θα εξειδικεύσουν τα μέτρα πλήρους περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών.

Στην περίπτωση επιβολής απαγόρευσης κυκλοφορίας των πολιτών, θα επιτρέπονται μόνο αυτές προς εργασία, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και παροχή ιατρικής βοήθειας.

Αναμένεται, επίσης, να ανακοινώσουν ότι οι πολίτες θα μπορούν με μηνύματα SMS, προς συγκεκριμένο 5ψήφιο αριθμό, να δηλώνουν -μέσω μίας ειδικής φόρμας- για το πού θα κατευθύνονται.

 

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» στις 9 Νοεμβρίου η Τριμερής – Έρχεται Κύπρο η Ολγκίν

Κυπριακό: «Κλείδωσε» στις 9 Νοεμβρίου η Τριμερής – Έρχεται Κύπρο η Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχουρμάν θα πραγματοποιήσουν εκ νέου συνάντηση την επόμενη εβδομάδα για να συνεχίσουν τις συζητήσεις τους, αναφέρει ανακοίνωση του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE