ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΠΟΥ: Πρέπει να εντοπιστούν όσοι νοσούν

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΠΟΥ: Πρέπει να εντοπιστούν όσοι νοσούν

Η πανδημία του κορωνοϊου, έχει αναστατώσει το παγκόσμιο και έχει αναγκάσει τα κράτη να λάβουν αυστηρά μέτρα για πρόληψη και για προστασία των πολιτών τους. 

Οι χώρες δεν μπορούν απλά να απομονώσουν τις κοινωνίες τους για να νικήσουν τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τον κορυφαίο ειδικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Μάικ Ράιαν, στην εκπομπή του Άντριου Μαρ στο BBC.

"Σε αυτό που πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας είναι να εντοπίσουμε αυτούς που νοσούν, αυτούς που έχουν τον κορωνοϊό και να τους απομονώσουμε, να βρούμε τις επαφές τους και να τις απομονώσουμε" δήλωσε ο Ράιαν.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE