ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ο Πρέοδρος: «Αν η Λάτσιο θέλει το πρωτάθλημα, ας το πάρει! Δεν δίνω δεκάρα, έχω κατάθλιψη»

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ο Πρέοδρος: «Αν η Λάτσιο θέλει το πρωτάθλημα, ας το πάρει! Δεν δίνω δεκάρα, έχω κατάθλιψη»

Εξοργισμένος ο πρόεδρος της Μπρέσια με τις ομάδες που θέλουν να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Ακόμα και σε τέτοιες κρίσιμες ώρες, οι ομάδες της Serie A, κάθε άλλο παρά ενωμένες παρουσιάζονται μπροστά στην τραγωδία που βιώνει η Ιταλία.

Μπορεί στην αρχή να υπήρχε η ελάχιστη συνεννόηση για το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος, αλλά έπειτα από αρκετές μέρες διακοπής, έχουν βγει μπροστά τα συμφέροντα, που αφορούν στόχους και οικονομικά, άρχισαν και οι κόντρες.

Μετά την απόφαση της Νάπολι και της Λάτσιο να αρχίσουν άμεσα προπονήσεις, σπάζοντας τη συμφωνία μεταξύ των ομάδων, σύμφωνα με την οποία αυτό θα συνέβαινε από τις αρχές Απριλίου, αντέδρασε ο πρόεδρος της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, που μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τη Λάτσιο και τον πρόεδρό της, Κλαούντιο Λοτίτο.

«Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Θέλει το πρωτάθλημα ο Λοτίτο; Ας το πάρει. Να τα κρατήσει όλα ο Λοτίτο. Αν πιστεύει ότι η ομάδα του είναι ανίκητη, ας του δώσουμε αυτή την ιδέα», είπε στην Corriere dello Sport, προφανώς έξαλλος και στη συνέχεια μίλησε για το δικό του δράμα.

«Είμαι με πυρετό στο σπίτι τρεις μέρες και σε καραντίνα άλλες 11. Η γυναίκα μου κρατείται στη Σαρδηνία, έχω έναν γιο στο Μιλάνο. Έχω δει και έχω ακούσει πράγματα που ούτε φαντάζεστε. Η πόλη της Μπρέσια βιώνει μία τραγωδία με ελάχιστη αξιοπρέπεια.

Θέλετε να μιλήσουμε για το πρωτάθλημα; Δεν δίνω δεκάρα. Φοβάμαι να βγω από το σπίτι και είμαι σε κατάθλιψη.

Δεν τα λέω αυτά επειδή η Μπρέσια είναι τελευταία. Είμαστε εκεί γιατί αυτό μας αξίζει. Σκέφτομαι μόνο αυτούς που πεθαίνουν και αυτούς που χάνουν τις δουλειές τους», είπε ο Μάσιμο Τσελίνο.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top