ΜΕΡΚΕΛ: Σε καραντίνα - Ηρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα

ΜΕΡΚΕΛ: Σε καραντίνα - Ηρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα

Η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου. Η Ανγκελα Μέρκελ έχει μπει σε καραντίνα καθώς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Σε καραντίνα τέθηκε η Άνγκελα Μέρκελ, καθώς διαπιστώθηκε πως ήρθε σε επαφή με γιατρό που διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέφαν Ζάιμπερτ η συνάντηση της Καγκελαρίου με τον γιατρό έγινε την Παρασκευή (20/3).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE