ΙΤΑΛΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 651 θάνατοι σε μια ημέρα - Πάνω απο 5χιλιάδες οι νεκροί

ΙΤΑΛΙΑ -  ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  651 θάνατοι σε μια ημέρα - Πάνω απο 5χιλιάδες οι νεκροί

Ο κορωνοϊος πλήττει όλο και περισσότερο την Ιταλία και η κατάσταση έχει ξεφύγει με αρκετούς νεκρούς να μετρούν καθημερινά.

Οι νεκροί στην Ιταλία φτάνουν τους 5.476 ενώ ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού  είναι 59.138.

Το τελευταίο 24ωρο (22/3), έχασαν την ζωή τους 651 ασθενείς και καταγράφηκαν 5.560 νέα κρούσματα, ενώ 952 ασθενείς βρέθηκαν αρνητικοί στον ιό.

Στην Λομβαρδία τα συνολικά κρούσματα είναι 27.206 και οι νεκροί 3.456.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE