ΙΤΑΛΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 651 θάνατοι σε μια ημέρα - Πάνω απο 5χιλιάδες οι νεκροί

ΙΤΑΛΙΑ -  ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  651 θάνατοι σε μια ημέρα - Πάνω απο 5χιλιάδες οι νεκροί

Ο κορωνοϊος πλήττει όλο και περισσότερο την Ιταλία και η κατάσταση έχει ξεφύγει με αρκετούς νεκρούς να μετρούν καθημερινά.

Οι νεκροί στην Ιταλία φτάνουν τους 5.476 ενώ ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού  είναι 59.138.

Το τελευταίο 24ωρο (22/3), έχασαν την ζωή τους 651 ασθενείς και καταγράφηκαν 5.560 νέα κρούσματα, ενώ 952 ασθενείς βρέθηκαν αρνητικοί στον ιό.

Στην Λομβαρδία τα συνολικά κρούσματα είναι 27.206 και οι νεκροί 3.456.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE