Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν ξέρω πότε θα ξανασυναντηθούμε στη σκηνή του Υ.F.S.F»

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν ξέρω πότε θα ξανασυναντηθούμε στη σκηνή του Υ.F.S.F»

DATA[

H Μαρία Μπεκατώρου αποφάσισε να γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα ιδιαίτερο μήνυμα που αφορά την αναβολή του «Your face sounds familiar»

«Τελευταίο γύρισμα λοιπόν, μέχρι νεοτέρας …Ποιος θα μας το’ λεγε. Που να φανταζόμασταν, αλλά έτσι είναι η ζωή και άντε να της ζητήσεις εξηγήσεις. Τελευταίο γύρισμα και το πρώτο μας μετά από τόσα χρόνια, χωρίς κοινό, χωρίς το πολύτιμο κοινό. Πιστεύω πως τα καταφέραμε. Γιατί αγαπάμε τη δουλειά μας, γιατί αγαπιόμαστε μεταξύ μας, γιατί ξέρουμε ότι μας αγαπάτε κι εσείς. Δεν ξέρω ποτέ θα ξανασυναντηθούμε στη σκηνή του “Your Face Sounds Familiar”, ξέρω όμως και το μοιράζομαι μαζί σας με απόλυτη ειλικρίνεια, ότι ήδη μου λείπει πολύ. Μου λείπουν όλα πολύ… Οι συνεργάτες, οι πρόβες, τα τραγούδια μας, το κέφι μας, η ασταμάτητη χαρά μας… Εύχομαι να απολαύσετε το αποψινό μας επεισόδιο όπως εύχομαι σύντομα να σας ξανακούσω να φωνάζετε δυνατά “Your Face Sounds Familiar” κι εγώ να τρελαίνομαι. Γιατί εμείς μαζί περνάμε υπέροχα. Μαζί θα το περάσουμε κι αυτό και θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε και θα τρελαθούμε από τη χαρά μας και πάλι! Εις το επανιδείν… Σας ευχαριστώ όλους πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά.
]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE