Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν ξέρω πότε θα ξανασυναντηθούμε στη σκηνή του Υ.F.S.F»

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν ξέρω πότε θα ξανασυναντηθούμε στη σκηνή του Υ.F.S.F»

DATA[

H Μαρία Μπεκατώρου αποφάσισε να γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα ιδιαίτερο μήνυμα που αφορά την αναβολή του «Your face sounds familiar»

«Τελευταίο γύρισμα λοιπόν, μέχρι νεοτέρας …Ποιος θα μας το’ λεγε. Που να φανταζόμασταν, αλλά έτσι είναι η ζωή και άντε να της ζητήσεις εξηγήσεις. Τελευταίο γύρισμα και το πρώτο μας μετά από τόσα χρόνια, χωρίς κοινό, χωρίς το πολύτιμο κοινό. Πιστεύω πως τα καταφέραμε. Γιατί αγαπάμε τη δουλειά μας, γιατί αγαπιόμαστε μεταξύ μας, γιατί ξέρουμε ότι μας αγαπάτε κι εσείς. Δεν ξέρω ποτέ θα ξανασυναντηθούμε στη σκηνή του “Your Face Sounds Familiar”, ξέρω όμως και το μοιράζομαι μαζί σας με απόλυτη ειλικρίνεια, ότι ήδη μου λείπει πολύ. Μου λείπουν όλα πολύ… Οι συνεργάτες, οι πρόβες, τα τραγούδια μας, το κέφι μας, η ασταμάτητη χαρά μας… Εύχομαι να απολαύσετε το αποψινό μας επεισόδιο όπως εύχομαι σύντομα να σας ξανακούσω να φωνάζετε δυνατά “Your Face Sounds Familiar” κι εγώ να τρελαίνομαι. Γιατί εμείς μαζί περνάμε υπέροχα. Μαζί θα το περάσουμε κι αυτό και θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε και θα τρελαθούμε από τη χαρά μας και πάλι! Εις το επανιδείν… Σας ευχαριστώ όλους πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά.
]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE