Δρ Κώστας Σχίζας: 'Η ηλιθιότητα δεν παλεύεται'

Δρ Κώστας Σχίζας: 'Η ηλιθιότητα δεν παλεύεται'

'Η ηλιθιότητα δεν παλεύεται'. Πρόκειται για μια από τις δυνατές εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο γνωστός αθλητίαατρος Δρ Κώστας Σχίζας, αναφερόμενος σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

"Λίγοι ανεύθυνοι μπορούν να βλάψουν τους υγιώς σκεπτόμενους, πρέπει να σπάσει η αλυσίδα του κορωνοϊού. Η ηλιθιότητα δεν παλεύεται. Δεν μπορούν οι λίγοι ηλίθιοι να κάνουν τον υπόλοιπο κόσμο να υποφέρει" είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε στο ThemaSports τα σημαντικότερα σημεία των τοποθετήσεών του στον ραδιοσταθμό του "Πολίτη", 107.6 FM 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE