Επαναπατρίζονται οι Γερμανοί τουρίστες που βρίσκονται σε απομόνωση στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Επαναπατρίζονται οι Γερμανοί τουρίστες που βρίσκονται σε απομόνωση στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Την Τρίτη (24/03), με πρωινή πτήση επιστρέφουν στην χώρα τους οι Γερμανοί τουρίστες που βρίσκονται σε απομόνωση σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε δηλώσεις του ο «υπουργός μεταφορών» Ουνάλ Ουστέλ είπε ότι στο γκρουπ των Γερμανών εμφανίστηκε και το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στα κατεχόμενα, και από την ημέρα της άφιξης τους στα κατεχόμενα βρίσκονται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Είπε ακόμα ότι θα αναχωρήσουν μετά από διαδικασίες που έγιναν με πτήση η ώρα 7 το πρωί της Τρίτης (24/03).

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία σε ξενοδοχείο στην Πάφο – Νεκρό τρίχρονο αγοράκι μετά από πτώση από μπαλκόνι

Τραγωδία σε ξενοδοχείο στην Πάφο – Νεκρό τρίχρονο αγοράκι μετά από πτώση από μπαλκόνι

Σοκαριστική τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (12/07) στην Πάφο, όταν τρίχρονο αγοράκι έπεσε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, από μπαλκόνι ξενοδοχείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE