ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ- ΣΧΟΛΙΟ: 9 Μαρτίου 2 κρούσματα 23 Μαρτίου 116- Τι δεν καταλαβαίνεις;

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ- ΣΧΟΛΙΟ: 9 Μαρτίου 2 κρούσματα 23 Μαρτίου 116- Τι δεν καταλαβαίνεις;

Στις 9 Μαρτίου το 2020 ο κορωνοϊός χτύπησε και την πόρτα της Κύπρου. Εκείνο το απόγευμα της Δευτέρας, ακριβώς πριν δύο βδομάδες ανακοινώθηκαν τα πρώτα δύο θετικά στον ιό τεστ και έγιναν οι σχετικές συστάσεις από τον αρμόδιο Υπουργό, ζητώντας να επιδείξουμε υπευθυνότητα.

23 Μαρτίου 2020. Ο αριθμός έχει φτάσει στα 116 επιβεβαιωμένα κρούσματα και έπεται συνέχεια. Χάσαμε ήδη έναν 70χρονο (ναι, με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό) και σήμερα ανακοινώθηκε ο μεγαλύτερος αριθμός (μέχρι τον επόμενο) προσβληθέντων από κορωνοϊό (21).

Αναρωτιέμαι, τι δεν καταλαβαίνουν οι συμπατριώτες μας που το Σαββατοκύριακό, κατέκλυσαν πάρκα και εκδρομικούς χώρους; Ότι βρίσκονται σε διακοπές; Ότι όπως συνήθως λέγεται «το φουσκώνουν τα ΜΜΕ;».

Η κατάσταση είναι σοβαρή και αν δεν βοηθήσει ο καθένας από εμάς, αν δεν επιδείξουμε επιτέλους αίσθημα ευθύνης έναντι των συμπατριωτών μας, των νοσηλευτών/λειτουργών υγείας μας (που ήδη δεχτεί ισχυρό πλήγμα) και των δικών μας ανθρώπων στην τελική, ο αριθμός αυτός με μαθηματική ακρίβεια θα αυξάνεται ραγδαία.

Σοβαρευτείτε γιατί χανόμαστε…. (ή το χάνουμε). Τι δεν καταλαβαίνεις;

Στ. Στυλιανού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE