ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ- ΙΤΑΛΙΑ: Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης- 601 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε 24 ώρες

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ- ΙΤΑΛΙΑ: Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης- 601 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε 24 ώρες

Την Κυριακή 22/3 το σύνολο κρουσμάτων του κορωνοϊού ήταν 59.138 και είχαν χάσει την ζωή τους, συνολικά, 5.476 άνθρωποι και 7.024 είχαν ιαθεί

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, δηλαδή, έχασαν την ζωή τους 601 ασθενείς και καταγράφηκαν 4.789 νέα κρούσματα. 408 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό.

3.204 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 20.692 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο. Για 26.522 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός.

Στην Λομβαρδία τα συνολικά περιστατικά είναι 28.761 και οι νεκροί 3.776 . Στην Εμίλια Ρομάνια τα κρούσματα είναι 8.535 με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 892. Στην περιφέρεια Βένετο, οι θετικοί στον ιό είναι 5.505, με 192 νεκρούς.

Σε σχέση με το προηγούμενο εικοσιτετράωρο επιβεβαιώνεται ο περιορισμός της αύξησης του αριθμού των νεκρών και του συνόλου των περιστατικών.

Στο μεταξύ πριν λίγο έγινε γνωστό ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο 38χρονος μάνατζερ και αθλητής γνωστός ως ο ασθενής νούμερο 1 ο οποίος εκτιμάται ότι είχε μεταδώσει τον ιό σε 15 τουλάχιστον άτομα στην πόλη Κοντόνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE