Deal: Στο κόκκινο η αγωνία – Η πιο δύσκολη απόφαση παίκτη

Deal: Στο κόκκινο η αγωνία – Η πιο δύσκολη απόφαση παίκτη

DATA[

Τις δυνάμεις και την τύχη του στο DEAL δοκίμασε, το απόγευμα της Δευτέρας (23/03), ο Ιάσονας από την Μυτιλήνη.

Ο νεαρός διαγωνιζόμενος, πιο συγκεκριμένα, πρόσφερε στο τηλεοπτικό κοινό του Alpha ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιάσονας κατάφερε να κρατήσει στο παιχνίδι τα 1.000 ευρώ, τα 1.500 ευρώ και τις 10.000 ευρώ. Αφού αρνήθηκε, μάλιστα την πρόταση από τον τραπεζίτη ύψους 3.000 ευρώ, αφαίρεσε από το παιχνίδι την βαλίτσα με τα 1.000 ευρώ.

Τότε, ο Τραπεζίτης επιφυλάσσει μια ιδιαιτέρως δελεαστική πρόταση ύψους 5.200 ευρώ την οποία εκ νέου απορρίπτει ο διαγωνιζόμενος!

Εκ του αποτελέσματος, όμως, ορθά έπραξε και πήρε το ρίσκο ο Ιάσονας μιας και στη βαλίτσα του βρίσκονταν οι 10.000 ευρώ τις οποίες και πήρε στο φινάλε του επεισοδίου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE