ΟΚΥπΥ: Διαβεβαιώνει ότι υπάρχουν αναλώσιμα στα νοσοκομεία

ΟΚΥπΥ: Διαβεβαιώνει ότι υπάρχουν αναλώσιμα στα νοσοκομεία

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) διαβεβαιώνει ότι υπάρχουν αποθέματα αναλωσίμων σε όλα τα νοσοκομεία και πως δεν υπάρχει οποιονδήποτε πρόβλημα σε αυτό τον τομέα.

Αυτό δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Χαράλαμπος Χαριλάου, τονίζοντας ότι θα διατεθούν στην διάθεση των νοσοκομείων και τα αποθέματα σε αναλώσιμα που έχει προσφέρει η πρεσβεία της Κίνας στην Κυπριακή Δημοκρατία.

«Υπάρχουν παντού σε όλα τα νοσοκομεία αναλώσιμα. Στο παρόν στάδιο δεν έχουμε οποιονδήποτε πρόβλημα. Έχουμε αποθέματα και αναμένονται ακόμη περισσότερα μετά την παρέμβαση του Υπουργού Υγείας με την πρεσβεία της Κίνας για να παραδοθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα επιπρόσθετα αποθέματα», είπε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.