ΟΚΥπΥ: Διαβεβαιώνει ότι υπάρχουν αναλώσιμα στα νοσοκομεία

ΟΚΥπΥ: Διαβεβαιώνει ότι υπάρχουν αναλώσιμα στα νοσοκομεία

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) διαβεβαιώνει ότι υπάρχουν αποθέματα αναλωσίμων σε όλα τα νοσοκομεία και πως δεν υπάρχει οποιονδήποτε πρόβλημα σε αυτό τον τομέα.

Αυτό δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Χαράλαμπος Χαριλάου, τονίζοντας ότι θα διατεθούν στην διάθεση των νοσοκομείων και τα αποθέματα σε αναλώσιμα που έχει προσφέρει η πρεσβεία της Κίνας στην Κυπριακή Δημοκρατία.

«Υπάρχουν παντού σε όλα τα νοσοκομεία αναλώσιμα. Στο παρόν στάδιο δεν έχουμε οποιονδήποτε πρόβλημα. Έχουμε αποθέματα και αναμένονται ακόμη περισσότερα μετά την παρέμβαση του Υπουργού Υγείας με την πρεσβεία της Κίνας για να παραδοθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα επιπρόσθετα αποθέματα», είπε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φανερά συγκινημένος ο ΠτΔ – Συνάντησε παιδιά που είχαν απαχθεί από τη Ρωσία και επαναπατρίστηκαν στην Ουκρανία – Δείτε φωτογραφίες

Φανερά συγκινημένος ο ΠτΔ – Συνάντησε παιδιά που είχαν απαχθεί από τη Ρωσία και επαναπατρίστηκαν στην Ουκρανία – Δείτε φωτογραφίες

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Κέντρο Προστασίας των Δικαιωμάτων των Παιδιών, καθώς και τον Καθεδρικό Ναό Αγίας Σοφίας, στο Κίεβο.

BEST OF TOTHEMAONLINE