Ο Χάρης Ρώμας γιόρτασε τα γενέθλιά του και μάθαμε την ηλικία του – Θα πάθεις πλάκα

Ο Χάρης Ρώμας γιόρτασε τα γενέθλιά του και μάθαμε την ηλικία του – Θα πάθεις πλάκα

«Ε,ναι λοιπόν γενέθλια! Σε καραντίνα αλλά ότι αγαπώ είναι εκεί έξω και με περιμένει!!!», έγραψε ο ίδιος κάτω από τη φωτογραφία και οι ευχές των επώνυμων φίλων του έπεσαν «βροχή».

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Χάρης Ρώμας επέστρεψε στον Ant1 με το σίκουελ της επιτυχημένης σειράς «Το Καφέ της Χαράς».

«Είναι μεν μια δύσκολη σειρά, για να πραγματοποιηθεί, αλλά για μένα τα δύσκολα είναι έτσι κι αλλιώς πρόκληση. Δεν είμαι ακόμη στη φάση που πιθανώς να θέλεις να κάνεις πράγματα πιο ξεκούραστα για να εξαργυρώσεις την επιτυχία του παρελθόντος. Αισθάνομαι νέος, σε πλήρη ενέργεια και σε πλήρη άνθηση», είχε πει

Με αφορμή τον εορτασμό των γενέθλιών του μάθαμε και την ηλικία του και μείναμε άφωνοι γιατί όπως θα δεις ο Χάρης Ρώμας έχει μια πολύ ωραία σχέση με το χρόνο που περνά και γίνεται 60 ετών

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE