ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Καταγγελίες απο τις πρώτες ώρες για αχρείαστη μετακίνηση - Ξεκίνησαν αυστηροί έλεγχοι σε πολίτες

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ:  Καταγγελίες απο τις πρώτες ώρες για αχρείαστη μετακίνηση - Ξεκίνησαν αυστηροί έλεγχοι σε πολίτες

Ξεκίνησε απο την πρώτη στιγμή τον έλεγχο η Αστυνομία για την τήρηση του διατάγματος απο τους πολίτες.

Απο τα πρώτα λεπτά έναρξης ισχύος του διατάγματος  απο τις 18:00 την Τρίτη (24/3) η Αστυνομία βρέθηκε στο δρόμο και έκανε πάνω απο 1800 ελέγχους.

Οπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Αντρέου, στο τρίτο ραδιοφωνικό πρόγραμμα του ΡΙΚ, 110 περίπολα και 250 αστυνομικοί ήταν στην διάθεση της πολιτείας για το σκοπό ελέγχου τήρησης των διαταγμάτων.

Απο τους πιο πάνω ελέγχους , έγιναν γύρω στις 30 καταγγελίες παραβίασης διαταγμάτων.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά υπήρξαν και αντιδράσεις απο κάποιους οταν τους σταμάτησαν για έλεγχο και δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα ενώ καποια άλλη παρέα 7 ατόμων περπατούσαν χωρίς συγκεκριμένη βεβαίωση και κάποιο απο τους λόγους εξαίρεσης κυκλοφορίας.

Για καλύτερο έλεγχο οπως αναφέρθηκε η Αστυνομία θα στελεγχωθεί με περισσότερο προσωπικό και θα τηρούν κατα γράμμα τις οδηγίες του διατάγματος, βάζοντας σε τάξη τους πολίτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE