ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Καταγγελίες απο τις πρώτες ώρες για αχρείαστη μετακίνηση - Ξεκίνησαν αυστηροί έλεγχοι σε πολίτες

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ:  Καταγγελίες απο τις πρώτες ώρες για αχρείαστη μετακίνηση - Ξεκίνησαν αυστηροί έλεγχοι σε πολίτες

Ξεκίνησε απο την πρώτη στιγμή τον έλεγχο η Αστυνομία για την τήρηση του διατάγματος απο τους πολίτες.

Απο τα πρώτα λεπτά έναρξης ισχύος του διατάγματος  απο τις 18:00 την Τρίτη (24/3) η Αστυνομία βρέθηκε στο δρόμο και έκανε πάνω απο 1800 ελέγχους.

Οπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Αντρέου, στο τρίτο ραδιοφωνικό πρόγραμμα του ΡΙΚ, 110 περίπολα και 250 αστυνομικοί ήταν στην διάθεση της πολιτείας για το σκοπό ελέγχου τήρησης των διαταγμάτων.

Απο τους πιο πάνω ελέγχους , έγιναν γύρω στις 30 καταγγελίες παραβίασης διαταγμάτων.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά υπήρξαν και αντιδράσεις απο κάποιους οταν τους σταμάτησαν για έλεγχο και δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα ενώ καποια άλλη παρέα 7 ατόμων περπατούσαν χωρίς συγκεκριμένη βεβαίωση και κάποιο απο τους λόγους εξαίρεσης κυκλοφορίας.

Για καλύτερο έλεγχο οπως αναφέρθηκε η Αστυνομία θα στελεγχωθεί με περισσότερο προσωπικό και θα τηρούν κατα γράμμα τις οδηγίες του διατάγματος, βάζοντας σε τάξη τους πολίτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.