ΚΥΠΡΟΣ: Αρνητικός στον κορωνοϊο ο Πρόεδρος και στενοί του συνεργάτες - Καθαρές οι εξετάσεις τους

ΚΥΠΡΟΣ: Αρνητικός στον κορωνοϊο ο Πρόεδρος και στενοί του συνεργάτες - Καθαρές οι εξετάσεις τους

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για κορωνοϊό στα οποία υποβλήθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. και οι στενοί του συνεργάτες, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος.

«Όσοι κάναμε την Τρίτη (24/3 τις εξετάσεις είμαστε όλοι καθαροί», είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Κούσιος, σημειώνοντας πως ενημερώθηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης για τα αποτελέσματα. Οι εξετάσεις αφορούσαν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και όσους εκ των συνεργατών του, μελών του προσωπικού του Προεδρικού και μελών της Προεδρικής Φρουράς έρχονται σε άμεση επαφή μαζί του.

Ο κ. Κούσιος είπε πως αύριο θα γίνει δειγματοληψία για να γίνουν εξετάσεις για κορωνοϊό και για τα υπόλοιπα μέλη της Προεδρικής Φρουράς και τους άλλους λειτουργούς του Προεδρικού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE