Σύσκεψη Αρχηγών: Συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής την Παρασκευή

Σύσκεψη Αρχηγών: Συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής την Παρασκευή

Συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής το απόγευμα της Παρασκευής αποφάσισε η Σύσκεψη Αρχηγών.


Η Σύσκεψη Αρχηγών ή Εκπροσώπων των Κομμάτων που συνήλθε την Κυριακή, υπό τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη συζήτησε την επικείμενη κατάθεση της δέσμης των νομοθετημάτων για αντιμετώπιση της κρίσης που ενέσκηψε με την πανδημική διασπορά του κορωνοϊου και τη διαδικασία εξέτασης τους από τη Βουλή και αποφάσισε συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και ενδεχομένως με συμμετοχή των μελών άλλων Επιτροπών το πρωί της Παρασκευής και συνεδρία της Ολομέλειας το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Η Σύσκεψη Αρχηγών πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη. Η συνεδρία της Επιτροπής Οικονομικών θα πραγματοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο.

Αύριο Πέμπτη στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη κοινοβουλευτικών κομμάτων και αρμοδίων Υπουργών για επισκόπηση των νομοθετημάτων της κυβέρνησης, τα οποία θα εγκριθούν από το Υπουργικό Συμβούλιο που θα συνεδριάσει νωρίτερα την ίδια μέρα.

Την Παρασκευή, στις 16.00 θα συνέλθει η Ολομέλεια της Βουλής σε κλειστή, ολιγόλεπτη συνεδρία για να ψηφίσει τα νομοσχέδια σε νόμους και να εγκρίνει τους κανονισμούς που δυνατόν να περιλαμβάνονται στη δέσμη των νομοθετημάτων.

Όπως διευκρινίστηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου της Βουλής Πάρη Ποταμίτη, η συνεδρία της Ολομέλειας θα διεξαχθεί με λήψη όλων των μέτρων προφύλαξης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE