ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη αμυντικής χειροβομβίδας σε βεράντα σπιτιού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη αμυντικής χειροβομβίδας σε βεράντα σπιτιού

Έδρασαν τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 25/3 εγκληματικά στοιχεία στη Λεμεσό, τα οποία έριξαν χειροβομβίδα στην αυλή οικίας προκαλώντας υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα, ενώ από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε πως η έκρηξη οφειλόταν στη ρίψη αμυντικής χειροβομβίδας στην μπροστινή βεράντα της οικίας. 
 
Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στον εξωτερικό τοίχο της οικίας, σε γυάλινη μπαλκονόπορτα, καθώς επίσης και σε αλουμινένιο προστατευτικό κάγκελο, ενώ από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.