ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη αμυντικής χειροβομβίδας σε βεράντα σπιτιού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη αμυντικής χειροβομβίδας σε βεράντα σπιτιού

Έδρασαν τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 25/3 εγκληματικά στοιχεία στη Λεμεσό, τα οποία έριξαν χειροβομβίδα στην αυλή οικίας προκαλώντας υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα, ενώ από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε πως η έκρηξη οφειλόταν στη ρίψη αμυντικής χειροβομβίδας στην μπροστινή βεράντα της οικίας. 
 
Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στον εξωτερικό τοίχο της οικίας, σε γυάλινη μπαλκονόπορτα, καθώς επίσης και σε αλουμινένιο προστατευτικό κάγκελο, ενώ από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.