ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη αμυντικής χειροβομβίδας σε βεράντα σπιτιού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη αμυντικής χειροβομβίδας σε βεράντα σπιτιού

Έδρασαν τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 25/3 εγκληματικά στοιχεία στη Λεμεσό, τα οποία έριξαν χειροβομβίδα στην αυλή οικίας προκαλώντας υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα, ενώ από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε πως η έκρηξη οφειλόταν στη ρίψη αμυντικής χειροβομβίδας στην μπροστινή βεράντα της οικίας. 
 
Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στον εξωτερικό τοίχο της οικίας, σε γυάλινη μπαλκονόπορτα, καθώς επίσης και σε αλουμινένιο προστατευτικό κάγκελο, ενώ από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE