ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη αμυντικής χειροβομβίδας σε βεράντα σπιτιού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη αμυντικής χειροβομβίδας σε βεράντα σπιτιού

Έδρασαν τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 25/3 εγκληματικά στοιχεία στη Λεμεσό, τα οποία έριξαν χειροβομβίδα στην αυλή οικίας προκαλώντας υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα, ενώ από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε πως η έκρηξη οφειλόταν στη ρίψη αμυντικής χειροβομβίδας στην μπροστινή βεράντα της οικίας. 
 
Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στον εξωτερικό τοίχο της οικίας, σε γυάλινη μπαλκονόπορτα, καθώς επίσης και σε αλουμινένιο προστατευτικό κάγκελο, ενώ από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.