Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας προσεύχεται για τερματισμό της πανδημίας

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας προσεύχεται για τερματισμό της πανδημίας

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος προσευχήθηκε για τερματισμό της πανδημίας, μπροστά από το εικόνισμα της Παναγίας, κατά την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Αλεξάνδρειας, μέσα στο σημαιοστολισμένο ναό, και χωρίς ούτε ένα πιστό, αλλά με την παρουσία μόνον ενός Δεσπότη και δύο κληρικών.

Ο Πατριάρχης ζήτησε από την «Στρατηγό του γένους, την Υπεραγία Θεοτόκο, να λυτρώσει το γένος των ανθρώπων από την πανδημία του κορωνοϊού.
 
«Μετά από τον δύσκολο, ανηφορικό δρόμο του Γολγοθά, θα έλθει η Ανάστασις, όχι μόνο των σωμάτων, αλλά κυρίως των συνειδήσεων ότι είμαστε μία χούφτα από χώμα», τόνισε ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.