Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας προσεύχεται για τερματισμό της πανδημίας

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας προσεύχεται για τερματισμό της πανδημίας

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος προσευχήθηκε για τερματισμό της πανδημίας, μπροστά από το εικόνισμα της Παναγίας, κατά την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Αλεξάνδρειας, μέσα στο σημαιοστολισμένο ναό, και χωρίς ούτε ένα πιστό, αλλά με την παρουσία μόνον ενός Δεσπότη και δύο κληρικών.

Ο Πατριάρχης ζήτησε από την «Στρατηγό του γένους, την Υπεραγία Θεοτόκο, να λυτρώσει το γένος των ανθρώπων από την πανδημία του κορωνοϊού.
 
«Μετά από τον δύσκολο, ανηφορικό δρόμο του Γολγοθά, θα έλθει η Ανάστασις, όχι μόνο των σωμάτων, αλλά κυρίως των συνειδήσεων ότι είμαστε μία χούφτα από χώμα», τόνισε ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE