Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας προσεύχεται για τερματισμό της πανδημίας

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας προσεύχεται για τερματισμό της πανδημίας

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος προσευχήθηκε για τερματισμό της πανδημίας, μπροστά από το εικόνισμα της Παναγίας, κατά την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Αλεξάνδρειας, μέσα στο σημαιοστολισμένο ναό, και χωρίς ούτε ένα πιστό, αλλά με την παρουσία μόνον ενός Δεσπότη και δύο κληρικών.

Ο Πατριάρχης ζήτησε από την «Στρατηγό του γένους, την Υπεραγία Θεοτόκο, να λυτρώσει το γένος των ανθρώπων από την πανδημία του κορωνοϊού.
 
«Μετά από τον δύσκολο, ανηφορικό δρόμο του Γολγοθά, θα έλθει η Ανάστασις, όχι μόνο των σωμάτων, αλλά κυρίως των συνειδήσεων ότι είμαστε μία χούφτα από χώμα», τόνισε ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE