Ιαπωνία: Ξεκινά στις 9 Μαΐου το πρωτάθλημα

Ιαπωνία: Ξεκινά στις 9 Μαΐου το πρωτάθλημα

Σε συνέντευξη Τύπου στην Ιαπωνία έγινε γνωστό πως η πρώτη κατηγορία θα ξεκινήσει στις 9 Μαΐου ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα θα γίνει η σέντρα στη δεύτερη κατηγορία και στις 25 Απριλίου η τρίτη.

ΗΙαπωνία ετοιμάζεται να μπει σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς και πάλι έχοντας αφήσει πίσω της, όσο μπορεί, την πανδημία του κορονοϊού και όπως έγινε γνωστό σε συνέντευξη Τύπου η πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος στην Ιαπωνία θα ξεκινήσει στις 9 Μαΐου.

Μια εβδομάδα νωρίτερα θα γίνει η σέντρα στη δεύτερη κατηγορία και στις 25 Απριλίου θα παίξει μπάλα η τρίτη κατηγορία.

Αυτό τόνισε ο γενικός γραμματέας Μιτσούρου Μουράι μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου την Τετάρτη. Η J-League είχε μια μεγάλη συνεδρίαση την Τρίτη και αποφάσισε να εγκαταλείψει το πλάνο για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 3 Απριλίου καθώς και τον Φεβρουάριο υπήρχαν αρκετά κρούσματα κορονοϊού στην Ιαπωνία.

Πηγή: Sport24.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE