ΤΟΥΡΚΙΑ: Στους 59 οι νεκροί και 2,433 τα κρούσματα - Προειδοποίηση Ερντογάν

ΤΟΥΡΚΙΑ: Στους 59 οι νεκροί και 2,433 τα κρούσματα - Προειδοποίηση Ερντογάν

Στους 59 έφτασαν οι νεκροί και στα 2,433 τα κρούσματα από κορωνοϊό, σύμφωνα με νέα στοιχεία που ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά.

Στο μεταξύ, ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε διάγγελμά του νωρίτερα κάλεσε τους Τούρκους πολίτες να μείνουν σπίτι, λέγοντας πως με μια καλή απομόνωση θα σταματήσει ο ρυθμός εξάπλωσης της νόσου εντός 2-3 εβδομάδων, διαφορετικά θα εφαρμόσουν πιο αυστηρά μέτρα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE