Αντεπίθεση για να μην μείνει ο Ιγκάλο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Αντεπίθεση για να μην μείνει ο Ιγκάλο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Οι Κινέζοι της Shanghai Shenhua προσπαθούν να δελεάσουν τον Όντιον Ιγκάλο με μεγάλη αύξηση αποδοχών προκειμένου εκείνος να μην πιέσει να πωληθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Νιγηριανός επιθετικός πραγματοποίησε εξαιρετικό ξεκίνημα θητείας στους «κόκκινους διαβόλους», στους οποίους ήθελε να παίξει από μικρό παιδί κι όταν του παρουσιάστηκε η ευκαιρία δεν υπολόγισε ούτε χρήματα, ούτε τίποτα, προκειμένου να εκπληρώσει το όνειρό του.

Με τα διάφορα δημοσιεύματα από το Νησί να κάνουν λόγο για επιθυμία της Γιουνάιτεντ να τον κρατήσει και να τον αγοράσει από την Shanghai Shenhua, οι Κινέζοι φαίνεται ότι κάνουν ρελάνς για να πείσουν τον παίκτη να επιστρέψει στην Ασία μετά το πέρας του δανεισμού του.

Έτσι, φέρονται διατεθειμένοι να του προσφέρουν μέχρι και 400.000 λίρες την εβδομάδα και νέο συμβόλαιο για επιπλέον δυο χρόνια!

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE