Πολύνεκρο δυστύχημα στο Κάιρο με τουλάχιστον 15 νεκρούς

Πολύνεκρο δυστύχημα στο Κάιρο με τουλάχιστον 15 νεκρούς

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, καθώς περίμεναν ανέμελοι στα σταθμευμένα οχήματά τους και λεωφορεία, σε αυτοκινητόδρομο του Καΐρου, για να περάσουν από σημείο ελέγχου της αστυνομίας για τη νυκτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού, όταν έπεσε πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα ένα μεγάλο φορτηγό αυτοκίνητο φορτωμένο με κατασκευαστικά υλικά.  


Κάποια ρεπορτάζ μιλάνε για 18 νεκρούς, καθώς επίσης για 20 τραυματίες.
 
Το δυστύχημα συνέβη στο δρόμο που συνδέει τη Γκίζα με την περιοχή της Αιν Σόχνα, ανατολικά του Καΐρου.
 
Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη.
 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE