Πολύνεκρο δυστύχημα στο Κάιρο με τουλάχιστον 15 νεκρούς

Πολύνεκρο δυστύχημα στο Κάιρο με τουλάχιστον 15 νεκρούς

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, καθώς περίμεναν ανέμελοι στα σταθμευμένα οχήματά τους και λεωφορεία, σε αυτοκινητόδρομο του Καΐρου, για να περάσουν από σημείο ελέγχου της αστυνομίας για τη νυκτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού, όταν έπεσε πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα ένα μεγάλο φορτηγό αυτοκίνητο φορτωμένο με κατασκευαστικά υλικά.  


Κάποια ρεπορτάζ μιλάνε για 18 νεκρούς, καθώς επίσης για 20 τραυματίες.
 
Το δυστύχημα συνέβη στο δρόμο που συνδέει τη Γκίζα με την περιοχή της Αιν Σόχνα, ανατολικά του Καΐρου.
 
Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη.
 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE