ΑΚΙΝΤΖΙ: Ζητά μέτρα για κοινωνική δικαιοσύνη

ΑΚΙΝΤΖΙ: Ζητά μέτρα για κοινωνική δικαιοσύνη

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί δήλωσε ότι η κοινωνική αλληλεγγύη μπορεί να επιτευχθεί στη βάση της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Σε γραπτή δήλωσή του, ανέφερε ότι εκτός από τα μέτρα για την υγεία, είναι σημαντικό να ληφθούν και οικονομικά μέτρα.

Υπενθύμισε ότι η λεγόμενη κυβέρνηση ανακοίνωσε οικονομικά μέτρα την Τετάρτη (26/3) ωστόσο σχεδόν όλες οι ομάδες της κοινωνίας αντέδρασαν αρνητικά στο πακέτο.

Ενώ τα μέτρα σε πολλές χώρες περιλάμβαναν στάδια για ανακούφιση από τον κοινωνικό πανικό που έχει δημιουργηθεί, και να προσφέρει επιπρόσθετη στήριξη εντούτοις τα μέτρα της «κυβέρνησης» δυστυχώς προκάλεσαν την αντίθετη αντίδραση.

Το οικονομικό πακέτο, ανέφερε, δεν αντικατοπτρίζει το σωστό πνεύμα της κοινωνικής δικαιοσύνης ενώ είπε ότι ορισμένες πρόνοιες του πακέτου θα πρέπει να διευκρινιστούν.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

Ο κοινός στόχος για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό πριν από τη λήξη της θητείας του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον κ. Γκουτέρες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά τη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE