Πολύ δύσκολες ώρες για τον Πελέ

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Πελέ

Βαρύ πένθος επικρατεί στην οικογένεια του Πελέ, καθώς έφυγε από τη ζωή ο μικρότερος αδερφός του, Ζόκα. 

Ο αδελφός του θρυλικού ποδοσφαιριστή πέθανε το βράδυ της Τετάρτης, σε ηλικία 77 ετών μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Ο Ζαΐρ Αράντες ντο Νασιμέντο, όπως ήταν το πλήρες όνομά του, νοσηλευόταν σε νοσοκομείο έχοντας καρκίνο στον προστάτη και τελικά έχασε τη μάχη, όπως ενημέρωσε από τον λογαριασμό της στο Twitter, η ομάδα της Σάντος.

Ο Ζόκα, είχε παίξει, όπως και ο Πελέ, στην Σάντος αλλά σταμάτησε πρόωρα την καριέρα του για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν βραζιλιάνικα Μέσα, ο Πελέ λόγω της κακής κατάστασης της υγείας του είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μπορέσει να παραστεί στην κηδεία του αδερφού του, καθώς η οποιαδήποτε μετακίνηση, εν μέσω έξαρσης του κορονοϊού κιόλας, καθίσταται εξαιρετικά επικίνδυνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρεκόρ ΑΠΕ στη Θέρμανση και Ψύξη στην ΕΕ – Πάνω από τον Μέσο Όρο η Κύπρος

Ρεκόρ ΑΠΕ στη Θέρμανση και Ψύξη στην ΕΕ – Πάνω από τον Μέσο Όρο η Κύπρος

Σε ιστορικά υψηλά επίπεδα έφτασε το 2024 η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) στη θέρμανση και την ψύξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με την Κύπρο να καταγράφει επίδοση σημαντικά υψηλότερη από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE