Αντζελίνα Τζολί: Δωρεά πάνω απο ένα εκατομμύριο σε οργάνωση για παιδία

Αντζελίνα Τζολί: Δωρεά πάνω απο ένα εκατομμύριο σε οργάνωση για παιδία

«Από αυτήν την εβδομάδα, πάνω από ένα δισεκατομμύριο παιδιά σε όλο τον κόσμο είναι εκτός σχολείου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού» ανέφερε η Αντζελίνα Τζολί σε δήλωσή της.

Για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, η Αμερικανίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης δώρισε το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων στην οργάνωση No Kid Hungry οργάνωση που διανέμει βοήθεια σε κοινότητες για να παράσχουν γεύματα σε παιδιά που σιτίζονται στα σχολεία, σύμφωνα με το People.

«Πολλά παιδιά εξαρτώνται από τη φροντίδα και τη διατροφή που λαμβάνουν κατά τη διάρκεια των σχολικών ωρών, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν 22 εκατομμυρίων παιδιών στην Αμερική, που εξαρτώνται από τη στήριξη σίτισης. Η οργάνωση Kid Hungry καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για να φτάσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά» σημείωσε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η οργάνωση No Kid Hungry έχει ήδη διανείμει βοήθεια δύο εκατομμυρίων δολαρίων σε 78 διαφορετικές οργανώσεις σε 30 πολιτείες στις ΗΠΑ.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE