Μία ώρα αργότερα αρχίζει η Ολομέλεια της Βουλής που θα συνέλθει εκ νέου την Κυριακή

Μία ώρα αργότερα αρχίζει η Ολομέλεια της Βουλής που θα συνέλθει εκ νέου την Κυριακή

Η συνεδρία της Ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση των νομοσχεδίων που είχε προγραμματισθεί για τις 16.00 την Παρασκευή (27/3) μετατίθεται μία ώρα αργότερα, δηλαδή για τις 17.00, όπως ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του νομοθετικού σώματος Πάρης Ποταμίτης.

Σύμφωνα με τον κ. Ποταμίτη, αύριο Σάββατο στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί νέα συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών με τηλεδιάσκεψη για να εξεταστούν θέματα που συνεχίζουν να εκκρεμούν ακόμη.

Με βάση την ίδια ενημέρωση έχει οριστεί νέα έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής την Κυριακή στις 11 το πρωί.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ουσιαστική η συνάντηση των διαπραγματευτών - Ποια θέματα κάλυψαν

Κυπριακό: Ουσιαστική η συνάντηση των διαπραγματευτών - Ποια θέματα κάλυψαν

Μία ουσιαστική συνάντηση είχε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής Μενέλαος Μενελάου με τον ειδικό αντιπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, το απόγευμα της Δευτέρας, ανέφεραν έγκυρες πηγές στο ΚΥΠΕ.