Μία ώρα αργότερα αρχίζει η Ολομέλεια της Βουλής που θα συνέλθει εκ νέου την Κυριακή

Μία ώρα αργότερα αρχίζει η Ολομέλεια της Βουλής που θα συνέλθει εκ νέου την Κυριακή

Η συνεδρία της Ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση των νομοσχεδίων που είχε προγραμματισθεί για τις 16.00 την Παρασκευή (27/3) μετατίθεται μία ώρα αργότερα, δηλαδή για τις 17.00, όπως ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του νομοθετικού σώματος Πάρης Ποταμίτης.

Σύμφωνα με τον κ. Ποταμίτη, αύριο Σάββατο στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί νέα συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών με τηλεδιάσκεψη για να εξεταστούν θέματα που συνεχίζουν να εκκρεμούν ακόμη.

Με βάση την ίδια ενημέρωση έχει οριστεί νέα έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής την Κυριακή στις 11 το πρωί.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για συνάντηση με Έρχιουρμαν: «Οφείλω να είμαι αισιόδοξος, αλλά είμαι και απόλυτα ρεαλιστής»

ΠτΔ για συνάντηση με Έρχιουρμαν: «Οφείλω να είμαι αισιόδοξος, αλλά είμαι και απόλυτα ρεαλιστής»

Οφείλω να είμαι αισιόδοξος, αλλά είμαι και απόλυτα ρεαλιστής είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνοντας στη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, σήμερα το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE