ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τυλίχθηκε στις φλόγες 30χρονος -Έσπευσε να σβήσει τη φωτιά η μητέρα του

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τυλίχθηκε στις φλόγες 30χρονος -Έσπευσε να σβήσει τη φωτιά η μητέρα του

21:02 - Άνδρας ηλικίας 30 χρόνων τυλίχθηκε στις φλόγες σε οικία σε προάστιο της Λευκωσίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 20:30 (27/03) με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι το εν λόγω πρόσωπο έχει σοβαρά εγκαύματα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες στο σημείο μετέβη ήδη όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά και ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η μητέρα του 30χρονου έσπευσε να σβήσει τη φωτιά, ρίχνοντας πάνω του νερό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας διαμένει στην εν λόγω οικία με τα παιδιά και τη μητέρα του.

Ο 30χρονος φέρεται να τυλίχθηκε στις φλόγες στην προσπάθειά του να ανάψει ξυλόσομπα.

Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό θα ξεκαθαρίσουν μετά και από τις επί τόπου εξετάσεις. Την υπόθεση διερευνούν μέλη του αστυνομικού σταθμού Ομορφίτας.

Φ.Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE