Νέα πρόταση για περιορισμούς υποβλήθηκε στον Ερντογάν, δήλωσε ο Κοτζά

Νέα πρόταση για περιορισμούς υποβλήθηκε στον Ερντογάν, δήλωσε ο Κοτζά

Στους 92 έφτασαν οι νεκροί και τα 5,698 τα κρούσματα κορωνοϊού, ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά ενώ ενέφερε ότι ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν θα αξιολογήσει την νέα πρόταση για περιορισμούς.

Μετά τη σύσκεψη της Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό, ο Τούρκος Υπουργός είπε πως αποφάσισαν περισσότερους περιορισμούς και προώθησαν την πρότασή τους στον Τούρκο Πρόεδρο. Ο Τούρκος Υπουργός απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα αν πρότειναν καθολική καραντίνα λέγοντας ότι “πρότειναν περισσότερους περιορισμούς”.

Ο Φαχρετίν Κοτζά ανέφερε ότι χρειάζονται περισσότερα μέτρα, η κοινωνική κίνηση πρέπει να μειωθεί στο χαμηλότερο επίπεδο, οι ώρες εργασίες να ρυθμιστούν, μείωση των ωρών που θα περνά κανείς στο δρόμο. 

Ο Τούρκος Υπουργός ανέφερε ότι το τελευταίο 24ωρο έγιναν 7,533 τεστ από τα οποία τα 2,069 ήταν θετικά. Όπως είπε μέχρι στιγμής πήραν εξιτήριο 42 ασθενείς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE